torsdag 28 juli 2011

trötter...

Det har hittills varit en väääääldigt lååång dag. Jobbat som vanligt och sen har jag varit på födelsedagskalas hos en av mina äldsta vänner :-)
Mycket tårta och gott hade dem, men inget sånt för min del. Åt dock lite vattenmelon och 5-6st körsbär. Det var minst lika gott!

Jag hoppas verkligen att jag lyckas gå ner mina 9 kg. Har varit bättre på att INTE väga mig denna vecka. Vägde mig lite löst igår, och då hade jag bara 5kg kvar! Eller lite löst, haha hur fan väger man sig lite löst? Jaja stod på vågen iaf och den visade att det bara är FEM kilo kvar!
Idag har jag sprungit som en tetting vid roboten, så kommer bli riktigt förbannad om inte vikten pekar neråt på måndag haha!

Funderar varje dag på vilken måltid som skall bli min första efter operationen och efter flytande/mosade kosten.
Ryggbiff är mitt favoritkött så det kanske blir något sånt :-)

Imorn är det fredag och sen är det helg! Gött!
Får väl ta liten promenix eller göra något annat spännande för att få lite motion.

Strax dags att gå till sängs nu. SKÖNT!

Sov gott!

måndag 25 juli 2011

Slut på semestern

Hej och hå!
Idag var det dags att börja arbeta igen efter 2 veckors "semester". Det gick över förväntan bra, men är trött. Jobbigare än man tror att jobba igen, speciellt när man går på flytande.
Resultatet av 1a veckans viktminskning: 3kg!
Känns bra! Nu känns det som om man verkligen kommer att klara detta. 5,5kg kvar och har ca 3,5vecka på mig :-)
Gött gött!

fredag 22 juli 2011

freeeeeedag

Hej!
Tjuvvägde mig imorse (igen!) och vågen visade -2.8kg!! Detta innebär att jag har 6.2kg kvar tills jag är redo för operation :-)
Gött mos! Mooossss...potatismooos...längtar tills jag får äta det(dröjer ca 7veckor)!

Idag har jag försökt roa mig lite på stan. En dejt med Anna ingick, mycket trevligt! Hittade även en väska som jag köpte. Eftersom jag nu måste ha vatten och shakes med mig vart jag än går så var jag tvungen att ha en snygg väska o ha det i. Japp, så är det!
Visst är vi kvinnor bra på att komma på ursäkter för att köpa saker? ;-)

Har sett lite andra bloggare som har gjort någon form av belöningssystem när de gått ner ett visst antal kg/nått en speciell vikt.
Jag tänkte med göra det. Fast det enda som jag vill ha är en ipod nano eller någon annan bra mp3seplare. Så efter 15kgs viktnedgång ska jag köpa en sån!

Håller på att leta efter recept på soppor, något som jag kommer att äta 2 veckor efter operationen. Tänkte göra iordning det redan nu, så jag slipper laga massa mat direkt efter operationen. Bara att ta fram ur frysen när det är dags att äta.
Snabbt och smidigt!

På måndag är det lön igen, gött mos!

torsdag 21 juli 2011

Hungrig som en varg!!

Åhhh Guuud vad jag är hungrig just nu!! Not nice! Undrar om det blev för mycket rörelse på frun idag?
Får begränsa min "träning" till 30min/dag tills hungern har lagt sig.

Jag vet att hungern försvinner efter ett par dagar, men innan den gör det så är det jobbigt som fan vissa stunder! Men jag SKA klara detta! Det har jag gett mig faan på!!

Torsdag och snart slut på semestern

Jaa snart är det slut på mina 2 veckors semester. Känns faktiskt helt okej, kommer ju att vara sjukskriven några veckor i augusti/september. Så nu är det skönt att komma tilbaka till jobbet ett par veckor innan operationen.

Det går bättre och bättre med maten ehhh pulvret menar jag ju! Har inte tänkt på mat lika mycket idag, och jag känner mig mer mätt.
Lyckades även ta mig till gymmet idag. Dock blev det ett lättare pass och efteråt en 40min promenad.

Håller på att göra iste nu. Aldrig gjort det förut, men kan ju hoppas på det bästa. Får söta med sötningsmedel eftersom socker är et BIG NONO för mig just nu.

Hoppas er dag varit bra. Nu blir det lite slapp framför tvn, sen dusch o äta dagens sista mål.

onsdag 20 juli 2011

Nystart

Nystart på bloggandet!
Det har skett lite förändringar i mitt liv under det senaste året. Så därför tänkte jag starta om bloggandet. Uppdatering kommer att ske en gång i veckan (som minst).

17 augusti är ett viktigt datum för mig eftersom jag då kommer att genomgå en Gastric Bypass, alltså en magsäcksoperation för att få hjälp med min övervikt.
Igår startade en 4 veckors flytande diet inför denna dag. 9 kg skall försvinna, och jag hoppas verkligen att det kommer att gå vägen! Inga 9kg ner=uppskjuten operation tills dem är borta.

På återseende!