fredag 2 september 2011

Mensvärk from hell!

Heeej!
Inatt vaknade jag av mensvärken från helvetet. Jag som ätit minipiller i flera år innan operationen hade glömt hur jävla ont jag haft vid mensvärk. Ca 1,5vecka innan operationen var jag tvungen att sluta ta mina älskade minipiller p g a någonting med hormonerna blablabla. Detta resulterade självklart i att menshelvetet kom igång igen.
JAG DÖÖÖÖÖÖÖR! Att operera sig var en musfjärt i rymden jämfört med denna värk! Likblek och kallsvettigt blev jag, lyckades iallafall somna om några timmar (thank you panodil). Så fort jag skaffat ungar (om jag nu skaffar några) knipsas ledningarna av, that's for sure!

Det jobbiga är att efter en GBP-op så finns det studier som säger att minipiller/p-piller inte ger tillräckligt skydd, har inte fått någon bra förklaring på varför. Men det gäller när man är överviktigt med, då är det kroppsstorleken som avgör.

Så innan operationen diskuterade jag detta med min barnmorska. P-stav är det som skall skydda bäst, näst efter kondom. Men vad fan, jag käkar inte kola med papper på if you know what I mean höhö ;-)
Jaja fick iaf ett recept på en p-stav, som förövrigt håller i 3 år inside me! Kruxet är bara att man sk sätta in den vid mensblödningens första dagar. Något som jag inte hade koll på överhuvudtaget. Men igår kom den, så jag ringde till Specialistläkarna idag och hade turen att få en tid vid 14.30!!! UNDERBART!
Så nu sitter det en stav i min arm, känner redan hormonet flöda...eller nåt haha!

Det blev ingen utflykt med älskling idag :-( Vi får ta det en annan dag helt enkelt!
Som tur är ska vi på dop imorgon, så lite festligheter blir det för oss ändå!

Hoppas att er dag varit bättre än min!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar