lördag 10 september 2011

There's no place like home!

Borta bra men hemma bäst!
Det har varit ett roligt dygn med mina arbetskamrater. Vi bodde på ett jättemysigt vandrarhem på Hasselö, www.hasselo.com
Väl värt ett besök! God mat kan man få som GBP-opererad med! När de andra fick smörgås och öl, fick jag en underbart god soppa på gröna ärtor och spenat. På kvällen fick jag en alldeles egen kantarellomelett och en laktosfri romsås. Rökt lax och potatis slank ner med.
Nya saker jag provat att äta under helgen är: vindruvor- mycket bra mellis om man behöver snabb energi. Laktosfri glass med bärsås- väldigt gott med glass, åt dock bara några skedar, men det gick bra.
I morse vid frukosten hade dem kokat gröt till mig! Jättegott! Det fungerade utmärkt som frukost!
Kan varmt rekommendera er alla att åka till Hasselö!

Förutom maten så har helgen varit jättebra hittills. Det känns inte lika jobbigt att gå upp tidigt på onsdag och börja jobba. Det ska bli roligt!

Imorn ska jag sova ut, var ett antal störande moment under natten. Say no more!
Fick köra hem med. 2a gången efter operationen. Det tog på krafterna, men hem kom vi iallafall. Körde en sprillans ny V70 automat. Inget att rekommendera, automat är bäst. Men fy vad obekväm den var att sitta i och köra!

Ska fortsätta kvällen med lite tv-gluttande!
Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Vad bra att helgen blev lyckad! Kram!

    SvaraRadera
  2. Mina kommentarer verkar aldrig komma fram.. Suck. Låter som du har haft en härlig helg! :) och du, jag är så stolt över dej! Puss

    SvaraRadera