söndag 4 september 2011

Söndag

Hej o hå!
Jag har haft ett par riktigt jobbiga dagar med magen. Det började ju i fredags med mensvärk och den har fortsatt under helgen med. Jag har varit dålig i magen och mått uselt. Jag har fått i mig mjölkprodukter som inte är laktosfria och nu är hela magen i obalans.
Det gör mig lite nervös, att jag reagerar så starkt på det. Nästa vecka (fre-lör) är det samkväm med jobbet. Vi ska ut till skärgården och umgås och äta, jag har sagt till om mina portioner. Men nu är det ju problem med laktosen. Så jag blir lite osäker på om jag ska följa med eller inte. Jag vill inte riskera att få problem med magen när jag är hemifrån. Det känns som om det blir så krångligt att ändra vad jag kan äta till personalen som ska ta hand om oss.
Vi får se hur jag gör.

Gårdagen var en underbar dag! Först döptes fina Saga med efterföljande mottagning. Efter det åkte vi ut till Gammelkil och gick på släktträff (min sida). Det var hur mycket folk som helst, o jag kände knappt hälften av alla haha. Men roligt var det!
Jag var duktig och drack vatten under kvällen (brukar glömma det när jag är ute). De hade världens största kakbord, det såg gott ut, men samtidigt blev jag lite äcklad.
Innan vi åkte hem drack jag lite Fortimel, men det skulle jag inte ha gjort. Efter 45-60min reagerade jag på det. Och väl hemma var det toaletten som gällde.

Idag blir det lugnt. Ska försöka äta ikapp lite och förhoppningsvis ta mig en promenad med.
Hoppas att ni alla får en bra dag!

1 kommentar:

  1. Jag hoppas verkligen att du kommer att kunna följa med, men jag förstår dig också om det inte går. Hoppas det blir bättre snart kramar

    SvaraRadera