onsdag 7 september 2011

Minus på vågen

Veckans viktnedgång blev 1,6kg och totalt från start är det nu 16,2kg.
Gött mos, snart är jag halvvägs (22,5kg)!

Idag har jag varit hos Angelica m familj och hälsat på :-) Mycket trevligt!!
Karln här hemma är sjuk så jag flydde fältet kan man säga! Han är värre än vad jag var när jag var nyopererad hahaha!

Ska försöka ta mig en kortare promenad senare. Tror att mina minskade promenader har med tröttheten att göra. Så en liten runda ska jag allt försöka med innan denna dag är slut!

Jag körde även bil idag för första gången sedan operationen. Det gick helt ok! Men jag ska nog åka buss till jobbet tror jag, inte bra att köra om man är för trött. Hoppas tröttheten vänder och blir pigghet istället!

Förresten så kommenterar ni dåligt!

1 kommentar:

 1. Härligt! Grattis till stor viktnedgång!!!!

  Ang tröttheten,för mig var det så att när jag inte åt all mat jag skulle eller om jag åt för dålig mat (tomma kalorier...typ) så blev jag jättetrött ganska snart. Fortfarande är det så till en del. Om jag slarvar för mycket med mattider och dålig mat i två dar i rag så orkar jag så mycket mindre och det tar några dagar innan jag är alert igen. Det var inte så stor skillnad förut (eller så märker jag det bara mer nu).

  Jag vet inte om det är det som är orsaken för dig men annars är det ett tips. kolla maten.

  Just det, jag skriver inte upp allt jag äter nu utan tar mer bara stickprov men ville göra en genomkoll en vecka för att se var jag stod lite :). Man orkar inte vara så diciplinerad hela tiden :)

  Kram

  SvaraRadera