torsdag 15 september 2011

Negerbollar :-D

Jag fick ett sjukt sug efter negerbollar nu på kvällen, så jag gjorde faktiskt en sats :-)
Provåt lite av smeten(ingen boll m pärlsocker) och det gick bra. Tog ett glas mjölk direkt efter. Men hittills känner jag ingenting! Är ju inte så mycket socker i dem, dock en del smör. Fast skulle behöva o bli lite lös i magen nu ändå! Trögt som sten hahaha! Lite rännskita har ingen dött av!

2a arbetsdagen har fungerat bra :-) Lite segt från halv tre fikat och framåt, men det brukar det ju vara ändå haha! Tur att jag har Ida på jobbet, livet blir så mycket bättre då!
Pratade även med min gamla chef, blir o dela ut corren på lördag. Snäll som jag är så ställer jag upp! Kan sakna det ibland faktiskt. Tror det kommer att gå bra, får flörta med någon av gubbarna därute så de kan hjälpa mig få in alla 30 000ton tidningar i bilen :-D

Jaha, vad ska jag skriva mer om idag då? Har faktiskt inte så mycket att komma med...
Sova blir det tidigt ikväll, skööööönt!
Puss på er alla!

1 kommentar:

  1. Tips mot stenarna: Laktulos (en halv dos räcker för mig). Tar en kvart innan effekten kommer. Men det är nog bara för oss opererade.

    Jag gjorde också en sats chokladbollar och frös in. Sen tog jag en lite då och då och det gick bra. var sjukt gott men det räckte liksom med en...det skulle varit förr det, då kunde jag slänga i mig hela smeten på en kvart. hehehe

    SvaraRadera