lördag 18 februari 2012

Riktigt skitinlägg

And why??
För att jag sitter på toaletten såklart :-D Blev det för mycket information nu? Well, I don't give a fuck...

Känner mig lite småirriterad ikväll. Sitter och läser lite inlägg på en FBgrupp för gbpopade och funderar på hur en del tänker? Nu menar jag självklart det här med maten. Operationen är ingen dans på rosor, och den första tiden efteråt är jävligt jobbig! Man ska äta och dricka och bara det är ett heltidsjobb, helst ska man även röra på sig mellan varven. De första veckorna är det enbart flytande föda, hur många veckor varierar från sjukhus till sjukhus. Nu till det som stör mig! Varför kan inte vi opade lyssna på de råd vi får?! Säger sjukhuset att man ska äta flytande i 2-6 veckor efter operationen så ska man göra det! Jag fattar inte varför folk ska gnälla så jävla dant! "Det är äckligt, står inte ut, jobbigt" and so on and so on. Va fan! Det är 2-6veckor av ditt liv!! Med den här operationen kommer du förmodligen klara att gå ner dina överflödskilon och behålla viktnedgången. För resten av ditt liv! Va faan gör det då att äta flytande i ett par veckors tid? Jävla barnrumpor!
Det är en sak om man inte kan äta skiten, utan spyr upp den/blir dålig av den. Men bara att säga att det är äckligt och tråkigt? Nej fy fan vad irriterad jag blir!
Hur i helvete ska dessa personer klara resten av omställningen?
Åh fan vad irriterad jag kan bli ibland. Skönt att jag kan skriva av mig här på min blogg där jag får skriva precis vad jag vill!

Över till något annat!
Vi tog nya bilder idag. Jag har tagit helkroppsbilder från start och fram tills nu. Efter att jag lagt in de nya bilderna i datorn så satt jag och kollade igenom alla. Jag fattar inte HUR JAG SÅG UT! STOR, FET och allmänt deprimerad. Blev äcklad och skämdes något så fruktansvärt. Hur fan har min man stått ut med det där fläskberget?!? Hur fan ville min man ha sex med det där fläskberget?!?
Jag fattar inte. Jag hade ALDRIG lägrat mitt feta jag! Inte för allt smör i Småland.
Jag antar att det är sann kärlek och att han älskar mig för den jag är och inte för den som jag ser ut att vara. Jag älskar honom till döds.

Nä, nu börjar benet somna så dags att torka röven o bege sig från badrummet!

3 kommentarer:

  1. Hejsan...

    Hoppsan, jag har inte tänkt så mycket på de där inläggen med gnället mer än att jag tycker det är lite märkligt. Jag var inte intresserad av att äta alls i början eftersom allt var äckligt men pinade i mig sopporna som jag skulle.

    Jag personligen var livrädd för fast föda första tiden eftersom det tar 5 veckor innan skarvarna är läkta. Vågade inte riskera nåt och det är jag glad för idag.

    Men samtidigt är väl människor olika kan jag tänka och vissa behöver kanske bara "gnälla" av sig lite (nu vet jag inte om jag läst samma inlägg som dig så jag kanske har missat nåt värre...)

    Tack för milf-kommentaren föresten haha...fick höra samma sak av några unga tjejer på pub-toan i fredags haha

    SvaraRadera
  2. Han älskar dej för den du är- precis som jag! Världens bästa människa!
    Du var så fin då med!! Men nu ser man att du trivs och då är du ännu finare!!!
    Puss

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag tycker att får man ett OK från sitt eget sjukhus att börja med mjukmat lite försiktigt så ser jag inga problem med att göra det..

    Det viktigaste är ju att man inte mår dåligt och att man får i sig det man behöver.

    Kram :)

    SvaraRadera