tisdag 28 februari 2012

Utbildad

God eftermiddag!
Upp tidigt idag...eller tidigare än vanligt :-)
Utbildningsdags 9-12, känner mig väldigt utbildad nu..dagen bestod till mestadels av två tanter som propagerade för att man ska gå med i Kommunal. De flesta som arbetar på Avlösarservice gör ju det max 5tim/vecka. Inte mycket kvar av den lönen om en del ska gå till fackavgift. Inte får de vara med i A-kassan eller. Så känns ju lite sisådär nödvändigt! Själv gick jag med eftersom jag har mitt vikariat, o det är väl typ 64,22% natt. Fick även reda på att jag har 3mån och 9 dagar på mitt LAS..så med andra ord är det typ 1 år och 9mån kvar tills jag kan bli inlasad i kommunen. Jippie! Jobba jobba joooobba!

Mår som tur är bättre i magen idag! Ska ner till stan och träffa en kompis sen.

Skrivit ut ansökningsblankett till en utbildning till hösten. Så nu gäller det bara att jaga anställningsbevis från diverse tanter på kommunen. Kan ju bli lättare sagt än gjort!

Vad gör ni idag?

1 kommentar:

  1. Jag vet inte, det kanske det är. Jobbigt är det iaf. Det är lite frustrerande. Vet att jag många ggr får skylla mej själv, för jag är expert på att äta för fort. Men det blir säkert bättre snart :) Men om det nu skulle vara att blodsockret stiger, hur kan jag förhindra/lindra det då? Kram

    SvaraRadera