tisdag 16 augusti 2011

The day before tomorrow...

Hej..!
Nu är det snart dags för mig att bege mig ner till tågstationen för vidare färd mot Kristianstad. Tåget går kl.14.00 så det är ca 2,5timme kvar. Jag är framme vid 16.30 i eftermiddag.
Inskrivning sker kl 9.00 imorgon på Centralsjukhuset Kristianstad, typ avd 72 eller nåt i den stilen :-)

Nu har jag packat det sista av allt jag ska ha med. Jag har skrivit ut kartor för att hitta till B&B som jag kommer att sova på inatt (läs duscha med descutan tills djävulen tar mig).

Jag funderar på att ta med min lilla dator ner, men tror att jag skippar det. Kör gamla hederlig dagbok a la papper och penna och sedan överför jag det hit (när drogerna släppt) :-)

Dem frågor som jag är tröttast på att få höra är: Är du nervös? Vad händer med huden, hänger den?!?
Det är väl klart att jag är nervös. Jag åker ner helt själv till en stad jag aldrig varit i. Jag ska göra en av de största operationerna som man kan göra i buken, och jag KÄNNER INGEN! Jag vet inte ens om jag kommer förstå vad dem säger. Dem skåningar, mig öschöte :-D
Plus att risken finns att man faktiskt kan dö under/efter OP. Men what to do?
Skulle Gud vilja att jag dog skulle jag nog varit död för länge sen!

Och sen det här med huden! Vem fan bryr sig om det hänger och sladdrar lite här och var? Jag har hellre lite dallrig hud än 40kg fett på kroppen. Men det verkar folk inte fatta! JÄVLA IDIOTER...ursäkta uttrycket :-)

De förberedelser jag gjort här hemma är inköp av diverse saker såsom färdig soppor, fullkornsvälling, drickyoghurt, lättmjölk, lättkesella och lite fruktpuréer. 2 olästa böcker har jag med!

1 kommentar:

  1. lycka till vännen! allt kommer gå super... kram kram på dig!!!

    SvaraRadera