tisdag 30 augusti 2011

Vägdag imorgon

Nu har jag visst hamnat här igen!
Har jag inget liv längre? Ehh nae! Men så kan det vara.

Imorn är det dags att väga sig igen. Jag hoppas på många kilon ner :-)
Jag kom att tänka på att det bara är 6,5kg kvar tills jag gått ner 20kg totalt. Nu vet jag inte om IDA kommer ihåg detta. Men för länge sen så sa vi att hon och jag skulle åka på utomlandssemester när jag hade gjort det..hehehe!
Vore gött! Men antar att det inte kommer att ske detta år, kanske till sommaren 2012?
Vad säger du Ida?

När jag har gått ner 23,5kg har jag kommit halvvägs till var jag vill hamna, men vi får se hur det går! Kroppen sägs ju säga ifrån och "stanna av sig själv" när den tycker att det är dags för det. Men hoppas och kämpa för det kan man ju alltid göra!

Ikväll åt jag köttfärssås med lite creme fraiche och riven parmesanost. Det gick jättabra. Blev en dl ungefär, men magen klarade av det bra. Jag mixade köttfärssåsen lite innan jag åt.
Imorn är det handling och tvätt som gäller. Ska göra grönsaksröra som jag sedan ska ha tills jag dör haha. Sedan ska jag prova att göra moussaka med.

Nu är det dags för att kvällsmål!
Sov gott alla rövare och banditer!

2 kommentarer:

  1. Provar att kommentera igen.. Verkar inte få mina!! DU är duktig!! Vi ska svettas som as på Friskis!! Puss puss puss sov gott!

    SvaraRadera
  2. Jag har skickat flera kommentarer men du verkar inte få mina! Klart att jag kommer ihåg att vi har pratat om de:), det måste vi verkligen göra. Du är så duktig kramar

    SvaraRadera